Rallylydighet grunnkurs helg, 1.- 2. mai 2021

Moshi

Vi arrangerer grunnkurs i rallylydighet helgen 1. - 2. mai 2021.

Rallylydighet er hundesporten hvor samarbeid, godt humør og en positiv holdning er viktigere enn presisjon! I løpet av kurset vil du få en grunnleggende forståelse for regelverk, skilt og poenggivning. Det vil bli en gjennomgang av alle skiltene i klasse 1 og gitt tips til hvordan øvelsene kan trenes inn med moment-trening. Videre vil du lære hvordan man brifer en bane (gå gjennom før konkurranse). Kurset lar deg øve å gå kombinasjoner av flere skilt og avsluttes med å gå en hel bane.

Instruktør er Alexander Nymo som selv konkurrerer med Boxer i rallylydighet og kurset foregår på den store gress-sletta ved Ikea Furuset. Vi følger NKKs retningslinjer for smittevern. 

Rallylydighet er en uformell hundesport hvor du, uavhengig av konkurranseambisjoner, lærer å samarbeide med og aktivisere hunden din på en morsom måte. Skulle du ønske å konkurrere arrangeres det årlig en rekke stevner hvor du kan prøve deg frem og senere rykke opp i klassene. Boxere er en allsidig rase og flere gjør det bra i konkurranser, mens mange også bare deltar fordi det er gøy.  Vil du lære mer om rallylydighet kan du besøke NKKs nettsider her

Kurset avholdes helgen 1. - 2. mai kl 10:00 - 15:00. Ved Ikea Furuset.
Pris 1200 kr for medlemmer, 1900 kr for ikke-medlemmer.
Påmelding skjer via mail til 
boxeroa@hotmail.com  

Vi må ta forbehold om restriksjoner iforhold til Korona, men satser på at det er lov å avholde med evt. noen smitteverntiltak.


Kartet under viser oppmøtested og kan brukes for å få veibeskrivelse: